GOSPOĐO, SPREMITE DOKAZE! ČEKAM VAS NA SUDU Bivša zadrugarka zagrmela zbog Ane Ćurčić i najavila pakao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 15:53

"GOSPOĐO, SPREMITE DOKAZE! ČEKAM VAS NA SUDU" Bivša zadrugarka zagrmela zbog Ane Ćurčić i najavila pakao!

Nije joj bilo dobro kada je ovo čula!

Bivša učesnica "Zadruge", Jelena Batos najavila je tužbu protiv Julijane Juce Veljković, majke učesnika nedavno završene šeste sezone rijalitija Nece i Pece Lazića zbog, kako je rekla, kleveti i lažnih optužbi na njen račun.

Rat je nastao kada se povela priča o tome gde je završilo 200 evra koje je Jelena poslala Necinoj mami za poklone, za njegov i Pecin rođendan.

Julijana kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ju je Batos nazvala kockarkom, a s druge strane ona je nju optužila da je "rijaliti fanatik" koja je preko Nece želela da uništi Anu Ćurčić, o kojoj ima loše mišljenje.

Jelena se potresla kada je videla intervju koji je Necina majka dala za domaći portal.

- Ljudi, ja kada nisam dobila srčani, na poslu nakon sat vremena uzimam telefon i piše 99+ poruka mi je stiglo na Instagramu, ostvaram i tresem se, slutim najgore. Kad, ko drugi, nego onaj kome si svoju dobrotu na tacnu servirao, pa se p*ša po tome! Mene je sramota šta ja moram da dokazujem da nisam, a šta da jesam... - započela je svoje izlaganje na Instagramu, a potom, uz mnoštvo prepiski kojima, kako kaže, dokazuje svoje tvrdnje, dodala:

- Nemam reči za sve ovo. Neca i njegova majka su sve započeli prvi javno da iznose dezinformacije, koje sam ja demantovala javno, sa dokazima, i zbog toga sam sada najgora? Šta sam trebala, da ćutim, pa da narod misli da ste u pravu? Ovo sada ću prvi put reći u svom životu i ići ću do kraja, dok god istina ne izađe na videlo, jer moju dobrotu nećete ovako prljati! Gospođo Milena (to vam je novo ime koje ste promenili, znam jer na to ime smo vam slali novac moj muž i ja), imate uskoro tužbu od mene i sve ovo što ste izneli o meni lepo dokažite tamo gde treba! Neka vas je sramota - napisala je i nastavila:

- Ja sam vaše dete uzdizala kada su ga svi pljuvali nakon Zadruge 4, ja ga vodila i plaćala mu odmor i vi meni da kažete da ja koristim vaše dete zarad čega?! I vi mene da optužujete da sam ja širila laži i radila neke stvari, sramota! Gospođo, pripremite dokaze, ja, Jelena Batos vas čekam na sudu, moje ime niko neće blatiti - istakla je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.