GORKE SUZE POTEKLE: Potresna ispovest Kije Kockar: Priča koju nismo čuli... oh, kakvi jecaji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORKE SUZE POTEKLE: Potresna ispovest Kije Kockar: Priča koju nismo čuli... oh, kakvi jecaji (VIDEO)

Žal što ostaje

Kija Kockar iznela je u emisiji na Pinku neke lične stvari koje su izazvale reakcije od radosti do najtežih suza, a njeni fanovi su sve to pratili i kako se ona smejala, tako i oni, kao i kada se emocije išle u drugom smeru. Kristina je još jednom saopštila svoja osećanja i šta joj najgore pada nakon izlaska iz "Zadruge" i opet naravno da se nije našla nijedna ostavljena žena ili ucveljena žrtva preljube koja joj nije rekla "Bravo, Kija", a bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tu verovatno i onih neutralnih.

ANDRIJA BIO GREŠKA? ZNA ON ZAŠTO MU SE NE JAVLJAM! Kija RAZOČARANA - Nebitan je! (VIDEO)

SMESTA PRASNULA! Dajanu pitali o bivšem suprugu Žiki: Razbesnela se, pa SMESTA PREKINULA intervju

Kijina bolna priča služi kao inspiracija već duže vreme pratiocima rijalitija, pa se i ove njene izjave nakon "Zadruge" pomno prate i prepričavaju, jer zaista se od Kockareve može naučiti mnogo toga o vezama i životu, a ne samo kako pobediti u rijaliti programu.

SUZE, RUKE SE TRESU: Kija ispričala kako se Sloba PONAŠAO na razvodu, a onda OVO ispred AUTOMOBILA!

U ovoj poslednjoj ispovesti, u poslednjih sedam minuta intervjua, stale su suze, gorčina i svi životni porazi koje je prebrodila, još jednom je sa pristalicama prelistala knjigu utisaka svoje duše, pa ih ganula samo još jedanput. Naravno, do sledećeg puta.

ŠOKANTAN POTEZ! Kija ušla Slobodanu u stan BEZ NJEGOVOG PRISUSTVA, a onda UZELA OVO! Dala je i izjavu (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.