GORKE SUZE NA PRAZNIK! Prija ispričala NAJBOLNIJU priču - nije imala za hranu i odeću, a sada živi u LUKSUZU

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORKE SUZE NA PRAZNIK! Prija ispričala NAJBOLNIJU priču - nije imala za hranu i odeću, a sada živi u LUKSUZU

Nije lako!

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno se porodila, a sada se konačno vratila pred male ekrane.

Ona je danas gostovala u jednoj poznatoj emisiji na ružičastoj televiziji, gde se prisetila detinjstva, zbog čega je završila u suzama!

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Dec 31, 2018 at 2:39pm PST

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Nov 23, 2018 at 4:23am PST

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Nov 10, 2018 at 6:47am PST

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Aug 9, 2018 at 5:05am PDT

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Feb 26, 2018 at 10:53am PST

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Jan 22, 2018 at 4:32am PST

- Ja mamu volim najviše na svetu. Ona se odrekla svog posla dok sam se ja takmičila, ta snimanja su bila vikendom, morala je da da otkaz. Svi su gledali da me podrže maksimalno. Uložili su poslednji svoj dinar da bih ja danas bila ovde gde jesam - ispričala je Aleksandra kroz suze i dodala da nekada nije bila u mogućnosti da sebi obezbedi ono osnovno...

- Dešavalo se još nekoliko puta da nismo bili u finansijskoj mogućnosti da kupimo meni haljinu za nastup, jednostavno je došlo do toga. Dve godine nije malo, snimanja, put. Naša familija je bila tu i da pomogne, moja mama je kasnije nastavila da radi. Meni nikada ništa nije falilo pored nje - rekla je Prijovićeva, a sada kada je uspešna pevačica i Brenina snajka, verujemo da joj ništa ne fali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.