GORKE SUZE JOJ KVASE LICE! Svi zadrugari se okupili zbog žurke, ali ONA - gotovo, ide NAPOLJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORKE SUZE JOJ KVASE LICE! Svi zadrugari se okupili zbog žurke, ali ONA - gotovo, ide NAPOLJE!

Prevelik teret...

Veliki šef organizovao je žurku povodom rođendana Tome Panića. Dok je on čitao pisma, otvarao poklone i proslavljao svoj dan sa ostalim stanarima, njegova bivša devojka, Marijana Zonić je ostala u spavaćoj sobi, plačući i grleći plišanog medu.

U jednom trenutku sa dnevne žurke vratila se i Zlata Đurković i pritrčala Marijana videvši je uplakanu.

- Šta je bilo? Ne znaš da li da ideš - upitala je Zlata.

Marijana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zatim izjavila da ne želi da ide na rođendan, što i nije nešto previše iznenadilo Zlatu.

- Neću da idem - bila je jasna Zonićeva.

Kada ju je Zlata upitala zbog čega ne želi da ide, Marijana je samo odmahnula glavom, pa je upitala Đurkovićku zbog čega se ona vratila sa žurke.

- Zato što ne mogu da ih gledam, mogu samo dve tri osobe, ostale ne mogu da vidim. Sa Majom mogu ponekad da porazgovaram, kad je normalna, sa tobom, sa malom Doroteom. Ne mogu bre očima da ih gledam, moram pod hitno da se povučem, i to baš strogo - osula je paljbu po zadrugarima Zlata.

Pogledajte rezultate

Zlata i Marijana nastavile su da sede na krevetu u spavaćoj sobi ogovarajući zadrugare i pričajući o njihovim međuljudskim odnosima.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Imala je NAJLUĐI S*KS u Zadruzi, a evo GDE ŽIVI! Skromna garsonjera - ULOGA MEDE ostaviće vas BEZ REČI (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.