GORI OD LJUBOMORE: Dalila pored Ane IZGLEDA KAO TETKA? Delovalo je kao da će KRV da joj krene iz OČIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORI OD LJUBOMORE: Dalila pored Ane IZGLEDA KAO TETKA? "Delovalo je kao da će KRV da joj krene iz OČIJU"

Surovo!

Protekle noći, gledaoci televizije Pink su imali priliku da gledaju emisiju "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem.

- Da li misliš da je Dalila pukla, jer je Stefan onoliko nahvalio Anu Korać na nominacijama, pa joj se sve to nakupilo? - glasilo je pitanje za Marka Đedovića.

- Pa sigurno da joj se nakupilo, kada je Ana ušla meni je delovalo kao da će krv iz očiju da joj krene, posebo kada je Stefan komentarisao Anu, da je fina, da je lepa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nju sigurno da pucaju kompleksi kada dođe Ana ovakva sa Davidom i dođe ona sa Dejanom kao tetka iz Crvenke, samo joj još fali prase sa jabukom u ustima... ma dobro, jagnje, baš me zabole, ja ne obraćam pažnju na takve stvari - prokomentarisao je surovo Đedović, koji je pre neki dan izjavio da se najviše osećao kao budala upravo zbog Dalile Dragojević.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u klipu ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.