GORI INTERNET! NAJJAČI SE IPAK VRAĆAJU! Tomović POTVRDIO POVRATAK: Miševi će morati u rupu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORI INTERNET! NAJJAČI SE IPAK VRAĆAJU! Tomović POTVRDIO POVRATAK: "Miševi će morati u rupu..."

Povratak na velika vrata?

Vladimir Tomović, diskvalifikovani takmičar "Zadruge", iako nije više u rijalitiju, neprestano je tema u Imaginarijumu, pa je i juče nastao haos, kao i svaki put kada se pomene njegovo ime.

Podsetimo, Mina Vrbaški, koja je navodno zaslužna za njegovu diskvalifikaciju, i Mensur Ajdarpašić, nakon izlaska Tomovića iz Bele kuće, uplovili su u ljubavnu vezu.

Međutim, juče je Vrbaški jednom rečenicom ponizila svog novopečenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << momka aludirajući na Vladimira rečima "Najjači su otišli...". Nakon toga, Mensur je sujetno reagovao i izgovorio teške reči upućene Mini, pominjući Tomovića: "Družila si se sa najvećom p*čkom Crne Gore...", ali ni Tomović nije otao ravnodušan njihovim prozivkama, pa se oglasio brutalnom porukom na svom Instagram nalogu:

- Najjači će se vratiti, a onda će morati u rupe miševi - napisao je Vladimir na svom Instagram storiju.

Da li je ovime potvrdio svoj povratak, ili ne, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.