GORANU BREGOVIĆU ZABRANILI ULAZAK U ZEMLJU - oglasio se nakon skandalozne odluke

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 17:11

GORANU BREGOVIĆU ZABRANILI ULAZAK U ZEMLJU - oglasio se nakon skandalozne odluke

Za odluku saznao na aerodromu.

Organizatori Guitar Music Festival koji se održava u Moldaviji saopštili su danas da svetski poznatom umetniku Goranu Bregoviću nije dozvoljen ulazak u tu zemlju, iako je već bio sleteo na aerodrom u Kišinjevu, prenosi Sputnjik.

Bregović se izvinio publici što neće moći da nastupi, jer mu na aerodromu u Kišinjevu, bez obrazloženja, nije bio dozvoljen ulazak u zemlju.

- Sa svim svojim muzičarima gostujem po celoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evropi i nikada nigde nije bilo problema. Volim vašu zemlju mnogo i uživam u svakoj prilici da nastupim u Moldaviji, posebno na ovako živopisnom i jedinstvenom festivalu - poručio je u saopštenju i dodao:

- Veoma mi je žao što sam bio uskraćen za radost i zadovoljstvo pojavljivanja ovog puta pred vama - naveo je Bregović u saopštenju objavljenom na sajtu organizatora festivala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.