GOLUBARNIK U DVORIŠTU KUĆE U BELOM POTOKU: Ovo je dom Maje Marinković iz detinjstva - Živela sa ocem i dedom

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 15:01

GOLUBARNIK U DVORIŠTU KUĆE U BELOM POTOKU: Ovo je dom Maje Marinković iz detinjstva - Živela sa ocem i dedom

Danas Maja i Taki žive u stanu Majinog pokojnog dede, u Jajincima.

Rijaliti zvezda, starleta i aktuelna učesnica "Zadruge" Maja Marinković već nekoliko godina živi u stanu sa svojim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem, a malo ko zna da je odrasla u naselju Beli potok u podnožju Avale, u kući, zajedno sa ocem i dedom.

Maja je čitavo detinjstvo provela u jednospratnoj kući, sa potkrovljem, a njene bivše komšije ne kriju da je se sećaju.

Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << života u ovoj kući Maja se rado seća jer ju je upravo tu i viđala majka kada je sa njom izgladila odnose, a koja ju je napustila još kao bebu.

- Bila je vesela devojčica uvek, trčkarala je tu stalno. Još od malih nogu je volela da bude u centru pažnje. Sećam se da su je zvali srpska Rubi po čuvenoj lepotici iz latino-američke serije. Davno su se odselili odavde, ona dugo nije bila, a Taki malo, malo pa dođe. Ima ovde golubove i brine o porodičnoj kući - otkrila je komšinica.

Iza kuće postoji i pomoćna prostorija, ali i deo sa strane gde je kavez sa golubovima koje čuva Majin otac.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.