GOLIŠAVA NEDA UKRADEN: Pevačica na izmaku sedme decenije izgleda DOBRO KO ZDRAVLJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLIŠAVA NEDA UKRADEN: Pevačica na izmaku sedme decenije izgleda DOBRO K'O ZDRAVLJE! (FOTO)

Godine joj ne mogu ništa!

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Neda Ukraden, vrelo leto provodi tradicionalno na crnogorskom primorju, gde uživa u komforu svoje višespratne nekretnine u kojoj sa članovima svoje porodice puni baterije za predstojeće koncertne aktivnosti. U Kotoru se često može videti na nekoj od prelepih plaža, gde uvek bez daha ostavi sve posetioce svojim zanosnim izgledom na izmaku sedme decenije.

A post shared by Neda Ukraden >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@neda.ukraden) on Jul 13, 2019 at 4:36am PDT

Iako ima 69. godina, Neda izgleda tako da joj odmah mogu pozavideti mnogo mlađe pevačice koje o fizičkom izgledu Ukradenove imaju samo reči hvale. Vitku liniju ponosno je i ove godine osunčala na crnogorskom primorju, gde je svaki njen odlazak na plažu prošao izuzetno zapaženo.

Ova super baka na moru nije sama, već uživa sa svojim unucima sa kojima svakodnevno provodi vreme na plaži, ali i u obližnjim restoranima, u kojima uživaju u najboljim plodovima mora.

Evo kako će u STAROSTI izgledati Ceca, Anastasija, Sloba, Kija, Luna, Nataša Bekvalac, Seka... SUROVO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.