GOLEMA TUGA: Iznenada umrla mlada muzička senzacija (23) - Njegove hitove jutros ste slušali na radiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 08:40

GOLEMA TUGA: Iznenada umrla mlada muzička senzacija (23) - Njegove hitove jutros ste slušali na radiju

Pretužno je kada tako mlad život prebrzo ode...

Potvrđeno je da je mladi i popularni DJ, za kojeg se sumnjalo da se predozirao, tragično preminuo na muzičkom festivalu usled, kako se spekuliše - pomenutog prekomernog konzumiranja opojnih supstanci.

Antoni Maugeri koji ima svega 23 godine, bio je jedan od troje ljudi koji su hospitalizovani tog dana nakon sumnje da su se predozozirali na Pič muzičkom festivalu, prethodnog vikenda.

Nakon što je prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bolnicu u Melburnu, ipak je preminuo, a drugo dvoje hospitalizovanih koji su takođe mlađeg uzrasta, preživeli su.

Organizatori festivala otkazali su ga kasnije tog dana, te zamolili hiljade posetilaca da do ponedeljka napuste zonu u kojoj se nalaze.

Ipak, po promenjenom rasporedu i suprotno molbi da se otkaže, u subotu veče se održalo nekoliko nastupa.

Srbija Danas/Daily Mail/Preneo:A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.