GOLE SLIKE ZORICE DUKIĆ: Iz vremena dok je bila sa Gastozom - on ih ima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2018, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLE SLIKE ZORICE DUKIĆ: Iz vremena dok je bila sa Gastozom - on ih ima! (VIDEO)

Nenad ustao i otkrio tajnu njihove veze.

U emisiji "Upoznajte Parove" se uvek otkrivaju tajne učesnika rijalitija.

Gost emisije Kiza nije bio zadovoljan ponašanjem Zorice Dukić, te je opleo po njoj uživo u emisiji.

- Dukićka, ti tvrdiš da nemaš nikakve snimke? A šta si radila na privatnoj žurki jednog reditelja, tamo se nisi skidala? - rekao je on, a Zorica mu je odgovorila:

- Nemam ja ništa, ako imaš, molim te, pošalji pa da i mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidimo ovde i medijima, oni jedva čekaju da ovo da vide - rekla je ona.

Međutim, onda se u dijalog uključio Dukićkin bivši, Nenad Sinđelić Gastoz koji je ispričao da poseduje Zoričine golišave fotografije iz vremena dok su bili u vezi.

- Ja imam njene nage fotografije sa foto-sešna. Tako da Zorica ne govori istinu - rekao je Gastoz, a onda se rasprava naspravila.

Te scene pogledajte na sledećem video snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.