GOLA NASRED ULICE Lepa Brena je devedesetih nosila MINIJATURNI VEŠ, a ove fotografije iz njene prošlosti NIKADA NISTE VIDELI

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2018, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLA NASRED ULICE Lepa Brena je devedesetih nosila MINIJATURNI VEŠ, a ove fotografije iz njene prošlosti NIKADA NISTE VIDELI

Oduševićete se.

Pevačica Lepa Brena osamdesetih i devedesetih godina harala je scenom i bila je jedna od najpopularnijih ali i najzgodnijih pevačica.

TOLIKO MI JE ŽAO: Aco Pejović progovorio o Darkovoj nesreći! A šta kad pevača ponesu slava i novac?

OVAKO JE POČELA LJUBAV ŽELJKA I JOVANE: Mnogi ne znaju da ih je spojio posao! (VIDEO)

Ostala je upamćena po mini suknjama i kratkim suknjama sa resama koje je nosila na nastupima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a koje su uvek u prvi plan isticale njene duge noge i perfektnu liniju. Na društvenim mrežama su se pojavile Brenine fotografije sa vrhunca slave koje su oduševile javnost.

VUK KOSTIĆ SE USKORO ŽENI? Glumac otkrio detalje! "Uživam u svemu sa Aleksandrom!"

#lepabrena #jugoslavija #nostalgija #hajdedasevolimo

A post shared by @ foto.nostalgija on Oct 15, 2018 at 4:02am PDT

Pevačica se skinula u minijaturni kupaći kostim, a telo joj izgleda fenomenalno. Po komentarima korisnika Instagrama, na izgledu joj mogu pozavideti mnoge pevačice, a kako deluje, Brena i dan danas vodi računa o svojoj liniji.

"OŠIŠAĆU TE OD UVETA DO UVETA!" Jezive pretnje za pevačicu - ovo može samo BOLESTAN um!

#lepabrena #artist #jugoslavija #nostalgic #beauty #wow #hdsv #vip #in

A post shared by @ foto.nostalgija on Sep 25, 2017 at 11:24am PDT

Ipak, danas ćemo je teško videti u takvim izdanjima, posebno nasred ulice gde je, u mladosti, samo u gaćama pozirala sa Đoletom Đoganijem.

OVAKO JE POČELA LJUBAV ŽELJKA I JOVANE: Mnogi ne znaju da ih je spojio posao! (VIDEO)

#brena #djogani #hdsv #jugoslavija #nostalgija

A post shared by @ foto.nostalgija on Oct 29, 2018 at 4:54pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.