GOLA LUNA! Zadrugarka se skidala i nije obraćala pažnju na kamere! pokazala sve! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2020, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLA LUNA! Zadrugarka se skidala i nije obraćala pažnju na kamere! pokazala sve! (FOTO)

Skinula se bez imalo stida i srama...

Luna Đogani ušla je u Zadrugu i odmah podigla veliku prašinu.

Ona je iznenadila kada se isto veče pomirila sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, a onda je odlučila da počasti gledaoce i skidala se u garderobi, ne obraćajući pažnju na to što je kamere snimaju.

Đoganijeva se izgleda najbolje oseća u Zadruzi, to joj dođe kao druga kuća, pa je tako bez imalo ustezanja presvlačila pred kamerama. Dok se ostale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ukućanke više manje kriju pred kamerama, pobednica Zadruge 2 se svukla skroz, a u prvi plan je sevala g*za.

Zadrugarka se spremala za žurku i u garderobi je tražila kombinacije u kojoj će se najbolje osećati, a onda se i skinula i sve se videlo.

BEZ BLAMA! Goca Tržan ŠOKIRALA na Beoviziji izjavom O NOVCU! "Biću sve..." (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.