GOLA LJUBA PANTOVIĆ! Bivša zadrugarka pokazala telo, a u ovaj detalj svi gledaju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLA LJUBA PANTOVIĆ! Bivša zadrugarka pokazala telo, a u ovaj detalj svi gledaju! (FOTO)

Bez ustručavanja!

Ljuba Pantović je višestruka prvakinja u kik-boksu, a široj javnosti je poznata po učešću u rijaliti programima. Bivša zadrugarka je svim stanarima Bele kuće bila pravi primer kako se održava vitka linija i kondicija.

Pantovićeva obožava provokativno da se oblači i izazovnim odevnim kombinacijama redovno ističe svoje obline i pokaže svima kakvim atributima i mišićima raspolaže.

Fotografijom koju je objavila na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreži Instagram je pokazala i više nego dovoljno. Naime, Ljuba je na sebi imala samo čipkaste gaćice, a bujno poprsje je prekrila rukama. Svaki mišić na njenom telu se jasno vidi, a ono što je evidentno jeste da je posle ove fotke Ljuba dobila pregršt komentara u prijemno sanduče.

VRELI PAPARACO: Sanja Marinković se skunula u KUPAĆI i pokazala SAVRŠENO TELO na plaži! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.