GOLA G*ZA USRED S*KSA? Eksplicitna SLIKA Sandre Afrike usijala internet? Njen dečko OTKRIO ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 23:20

GOLA G*ZA USRED S*KSA? Eksplicitna SLIKA Sandre Afrike usijala internet? Njen dečko OTKRIO ISTINU

Opaaa....

U meijima je isplivala vest da je procurila eksplicitna fotografija fudbalera Vladimira Volkova i pevačice Sandre Afrike

Njih dvoje su otpočeli ljubavnu vezu pre ti godine, kada je ona otkačila duogodišnjeg verenika, i predala se velikom zavodniku, koji je već tada bio poznat po tome što navodno obožava cice sa javne scene.

😕

Објава коју дели Sandra Afrika (@sandraafrika) дана 16. Мај 2020. у 11:20 PDT >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Afrika je očigledno popustila pod šarmom Volkova i tokom jednog ljubavnog zanosa, dopustila mu je da joj slika njenu golu zadnjicu, ali se tada sigurno nije nadala, da će ta fotografija dospeti u javnost:

- Ona mu je verovala. Bila je opuštena sa njim, kao ni sa kim do sada. Sve se desilo na moru, pre nekoliko godina. Ležali su u "Luka" apartmanu, koji je imao ogledalo, na plafonu. Nakon s*ksa, Sandra je ležala gola na Volkovu, a on nije odoleo da ne slika najbolju i najtraženiju g*zu u regionu. Da zlo bude veće, fotku Sandrine g*ze je slao svojim drugarima fudbalerima da se pohvali. Sandra to nije znala. Poludeće kada bude videla da je bivši izdao na takav način. - kaže izvor pomenutog medija.

Fotka već neko vreme navodno kruži po telefonima i svi se hvale kako imaju golu g*zu Sandre Afrike, ali bilo je i onih koji su navodno prokomentarisali da ona ništa manje ne pokazuje u svojim spotovima.

Nova stvar ce biti potpuno u ritmu! 💃 🔥 📢 Nestrpljivo cekam, a pesma #DevojkaSaBalkana bice dostupna na YouTube kanalu @idjvideos 23.01. u 14h 📢

Објава коју дели Sandra Afrika (@sandraafrika) дана 21. Јан 2020. у 2:16 PST

Vladimir Volkov je imao odgovor na pitanje da li su Sandra i on praktikovali zajedničko fotografisanje:

- Ne znam o kojoj se fotografiji radi. I da imam nešto slično, nikada je ne bih pustio, jer je to katastrofa, prvenstveno iz ljudskih razloga, a onda i iz poštovanja prema Sandri. - rekao je Vladimir.

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.