GOGA SEKULIĆ PRIZNALA: Ostavila bebu i OTIŠLA u drugu državu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOGA SEKULIĆ PRIZNALA: Ostavila bebu i OTIŠLA u drugu državu!

Šok izjava folk pevačice!

Goga Sekulić došla je u Srbiju na 3 dana, a svog sina ostavila je u Cirihu, sa svojom sestrom.

- Ja i Uroš (tata) imamo istu boju očiju, ja sam sa bebom non stop, Uroš je bio u Americi, ali sve radimo zajedno. Bude nekada naporno, sada kreću zubići. Ali sin mi je pozitivno nasmejano dete, mogu tako da kažem - pričala je zadovoljna Goga.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Apr 4, 2019 at 5:24am PDT

Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je priznala da joj sin plače kada ga gleda preko kamere, pa priznala da ga neće videti dok se ne vrati u Cirih.

- Samo jednom sam bila odvojena od bebe, ovo je sada ponovo, ali na 3 dana. Čuva ga Uroš, a trenutno je moja sestra sa njim u Cirihu. Kada uključim kameru, on plače, tako da izbegavam da se gledam sa njim kada odem negde - rekla je Sekulićeva.

- Bože zdravlja, ja i beba dolazimo u maju i bićemo tu par meseci - otkrila je pevačica u emisiji "Premijera vikend specijal".

Podsetimo, Goga Sekulić je diskvalifikovana iz rijalitija "Farma 6", zbog fizičkog kontakta sa starletom Tamarom Đurić.

SMUČILA SI MI SE! Otac isprozivao PEVAČICU: Sramota me, ne smem na ulicu zbog tebe! Dosta P*RNOGRAFIJE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.