GOGA SE KAJE ALI KASNO: Nije trebalo to da uradim!

Izvor: NaDlanu.com, 20.Apr.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOGA SE KAJE ALI KASNO: Nije trebalo to da uradim!

Nije bila sva svoja.

Goga je ćaskala sa Vesnom Zmijanac napolju, dok su čekale ručak, i odjednom se setila svojih koji su napolju, pa se pokajala za svoje postupke.

"Ne znam šta da kažem. Kajem se, ko zna kako se to komentariše napolju", plačući je komentarisala Goga.

Vesna ju je tešila sve vreme.

"Ej, nemoj da plačeš. Smiri se i slušaj me. Imaš još nekoliko nedelja da se iskuliraš od njega i da se to sve zaboravi, kao da se nije desilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << a ja ću ti pomoći", tešila je pevačica.

Nakon toga, prišao je i gazda Lepi Mića koji je imao iste reči kao Vesna, a zatim ju je uhvatio za ruku i odveo u šetnju.

Dakle, polako “živci” pucaju, i emotivno su farmeri sve slabiji i slabiji. Svašta će se još dešavati do samog kraja rijalitija.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.