GOCA UPOZNALA PRIJATELJA I PRIJU! Otišla u dom Rodića u Titelu - Evo kako je protekao SUSRET!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 23:36

GOCA UPOZNALA PRIJATELJA I PRIJU! Otišla u dom Rodića u Titelu - Evo kako je protekao SUSRET!

Ima samo reči hvale za snajku!

Goca Božinovska upoznala je roditelje svoje snajke Bojane Rodić, priju Danijelu i prijatelja Bogdana Rodića. Pevačica je prošlog vikenda posetila Titel i bila u gostima u porodičnoj kući buduće supruge svog sina Mirka Šijana. To je potvrdila i folk zvezda:

- Upoznala sam prijatelje. Sve smo obavili po protokolu. Predivni ljudi. Sad samo čekamo bebu. Kad dođe nama naša beba, sve će biti u redu - rekla je zadovoljno svekrva. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Inače, Bojana je nedavno postavila fotografiju sa Gocom. Njih dve su bile na porodičnom ručku u jednom restoranu na Savi. Goca je otkrila kako se slaže sa snajkom:

- Bolju snajku nisam mogla da dobijem. Ona je moja srećica: lepa, sposobna, pametna, vredna. Nije što je moja, nego je žena za primer. To je i moj sin video i zato sa njom stvara porodicu. Ja im želim da imaju mnogo dece i da se beskrajno vole. A čim je Bojana ovako dobra, i njeni roditelji ne mogu da budu ništa manje fenomenalni. To su moji prijatelji i Danijela i ja jedva čekamo da postanemo babe - rekla je Goca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.