GOCA OTVORENO O NEPRIJATNOSTI KOJU JE DOŽIVELA: Svi prisutni su skočili, KRV je šikljala na sve strane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 02:35

GOCA OTVORENO O NEPRIJATNOSTI KOJU JE DOŽIVELA: "Svi prisutni su skočili, KRV je šikljala na sve strane!"

Sve se desilo u Bosni!

Goca Božinovska bila je gost kod Ognjena Amidžića, a tom prilikom joj je postavljeno pitanje da izdvoji najveću neprijatnost koju je doživela na nastupu ili proslavi.

- Jedna neprijatnost, to je bilo davno, u Bosni ja mislim neki vašar je bio. Veliki šator. Krenem da pevam i jedan se motao oko mene. Meni kaže gazda da ga pustim jer je popio i opasan je tip. Ja bila mlada, on došao kod mene i kao: "Ja bih tebi ono, ja bih tebi ovo", ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mikrofonom udarim čoveka toliko jako da njemu krene krv i on krenuo na mene i ceo šator je skočio na njega. Najveća stvar je što se on uplašio više od mene. Ja na njega skočila, on beži, a ja idem za njim i kažem "E sad ćeš videti". To je nešto što sam zapamtila. Svašta smo doživljavali - rekla je Goca.

Objavu dijeli Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.