GOCA BOŽINOVSKA OČAJNA: PREKIPELO JOJ? Okupila ćerke: Dokle će OVO više da traje?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 21:43

GOCA BOŽINOVSKA OČAJNA: PREKIPELO JOJ? Okupila ćerke: "Dokle će OVO više da traje?!"

Nema mira!

Pevačica Goca Božinovska je od kako je počela pandemija koronavirusa vreme provodila kod kuće sa porodicom, ćerkom Zoranom i sinom Mirkom i strogo se pridržavala svih mera koje su preporučila stručna lica.

- Pravo da vam kažem dosadilo mi je. Ne znam šta više da radim od sebe, nisam navikla da ne radim. Daleko od toga, posla u kući uvek ima, ali nije to isto. Pridržavam se svih mera i dalje, samo se pitam dokle će ovo sve trajati, nadam se da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će uskoro da se završi - rekla je Božinovska.

- Ja u suštini uživam. Tu sam sa ćerkama, sedimo na terasi, dobro se osećam. Tu mi je Zorana, a i Jelena je sa nama. Nadam se da će ovo sve da prođe što pre - rekla je Goca, a kada je reč o odmoru, kaže da za nju još nije kasno.

- Nigde nisam putovala i ne planiram, dok ne vidim kakva će biti situacija. Ja nikada do avgusta i ne letujem, tako da još nije kasno, čekaću još dvadesetak dana, da vidim kakva je situacija, a onda ću da vidim da li da putujem ili ne - rekla je Božinovska.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.