GO KO OD MAJKE ROĐEN: Goran Bogdan u novom Netfliksovom filmu pokazao BAŠ SVE! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 19:02

GO K'O OD MAJKE ROĐEN: Goran Bogdan u novom Netfliksovom filmu pokazao BAŠ SVE! (FOTO/VIDEO)

Scene koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Glumac Goran Bogdan privukao je pažnju ulogom u Netfliksovom filmu "Faraway", u kojem tumači ulogu Josipa, i to zbog obaženih scena.

Jedna romantična scena snimljena je u Hrvatskoj, na Braču i Šolti, a trejler filma privukao je ogromnu pažnju zbog eksplicitnih scena popularnog glumca.

U trejleru se vidi kako Bogdan u pojedinim scenama nema nijedan komad odeće na sebi, što se uveliko komentariše na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama.

Film je režirala Vanesa Džop prema scenariju Džejn Ejnskoh. Producentkinja je Viola Džeger. Radnja filma prati Zejnep (Naomi Kraus), ženu koja je izgubila majku i nije zadovoljna svojim životom. Ona napušta Minhen i beži na ostrvo u Hrvatskoj.

U kući koju je pre mnogo godina potajno kupila njena majka i testamentom joj poklonila, nada se da će pronaći mir. Međutim, Zejnep tamo pronalazi bivšeg vlasnika Josipa (Gordan Bogdan), koji još uvek živi na tom imanju.

Uz Naomi i Gorana, u filmu glume još i Adnan Maral, Bahar Balci, Artjom Gilz i Davor Tomić. U filmu se govori na engleskom, hrvatskom, nemačkom i turskom jeziku.

Inače, Goran Bogdan zbog uloge Nikole u potresnom filmu "Otac", smršao je čak 18 kilograma.

- Mislim da sam u treniranju kao i svi drugi. Kada uspem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor nakon vežbanja i jedva čekam sledeći termin. Ali, čim preskočim nekoliko treninga, ulenjim se i postane mi naporno. Doduše, dosta toga zavisi i od uloge za koju se pripremam. Zbog 'Oca' sam smršao 18 kilograma za nešto više od mesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu 'Močvara', morao sam da se ugojim - ispričao je za Gloriju.hr.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.