GLUPAVA JE I NEĆE DA SHVATI - Filip Car se uneo Anđeli u facu: Objasnio joj gde je njeno mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 09:20

"GLUPAVA JE I NEĆE DA SHVATI" - Filip Car se uneo Anđeli u facu: Objasnio joj gde je njeno mesto

Pred milionima.

Filip Car nastavio je da drži govor u spavasćoj sobi. Objasnio je Zvezdanu Slavniću da mu i dalje nije prešao preko događaja sa Aleks Nikolić.

- Koliko ona poštuje, svaki put se sklanja i sklanja glavu - rekao je Zvezdan.

- To poštovanje njeno bih ja vratio glavom. Ja njoj dok nisam verovao da me voli oteram je, je*em drugu. Sad sam jadan jer je volim i verujem joj, pa joj s emorma pravdati - rekao je Car.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Car se zatim prebacio na Anđelu Đuričić i počeo da rešava problem sa njom.

- Nisi ispala ni napolju okej prema mojoj devojci. Znaš za koju devojku sam bio napolju. I njemu (Zvezdanu) će donji dom okrenuti leđa. Ja to pokušavam i Aleksandri da objasnim ali je glupava i neće da shvati. Ja ne želim da se lečim od Aleksandre i nalazim novu ljubav, vidim da sa njom imam temelj. Ljubomoru i posesivnost ćemo izlečiti - rekao je Car.

- Ja sam pred Zvezdanom rekao da mislim da je vaša ljubav go ku*ac, mislim da ti voliš, a da je njemu malo zaljubljenost, šou, rijaltii, sloboda, ali ja to kažem i tebi i njemu. Je*iga rođače. A tebi tvoja prijateljica Ana Spasojević kaže: "Moja prija Anđela". Ja sam tebi jednom rekao ovde da ću ja biti taj koji će ti bolje hteti nego ovi što su pored tebe i to zapamti - rekao je Car.

Ja to mislim i sad. Jako mi je krivo zbog tog događaja i nikad sebi neću oprostiti - rekla je Anđela.

- Znam da si i plakala, ali to je bilo samo moje čekanje tvoje greške. - rekao je Car.

Detaljnie u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.