GLUP SI, JER SI IZABRAO ŽENU KOJU NE ŽELIŠ! Jelena Đoković VIŠE NE ĆUTI - Napravila haos na mrežama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 14:15

"GLUP SI, JER SI IZABRAO ŽENU KOJU NE ŽELIŠ!" Jelena Đoković VIŠE NE ĆUTI - Napravila haos na mrežama!

Podigla se velika prašina oko ovog snimka.

Supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, često svoj profil na Instagramu koristi kako bi delila raznorazne savete sa svojim pratiocima, koji uživaju u tome da čuju njeno mišljenje na različite teme.

Ovoga puta Jelena je podelila snimak o muškarcima koji se žale na svoje žene, i ovim potezom privukla veliku pažnju javnosti.

Petar Vasić je snimio na šaljiv način video sa ovom temom, ističući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da muškarci koji se redovno žale na svoje partnerke zapravo govore o sebi u negativnom kontekstu.

Vasić i Jelena Đoković smatraju da je svaki muškarac sam birao ženu za sebe, te ako je kritikuje i govori da je ona loša, zapravo govori da je on glup budući da ju je sam birao.

"Ti si je izabrao. Ućuti. Ideš i pričaš da si glup zato što si izabrao ženu koju ne želiš.", rekao je Petar.

A post shared by Petar Vasić (@petarvasic)

Jelena je ovaj zanimljiv video podelila na svom Insta storiju, uz opis "da se slatko nasmejala", baš kao i mnogi korisnici ove društvene mreže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.