GLEDAOCI ZGROŽENI - Nakon S*KSA pred RODITELJIMA Luna se nije okupala - BRISALA SE PRLJAVIM GAĆAMA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 18:37

GLEDAOCI ZGROŽENI - Nakon S*KSA pred RODITELJIMA Luna se nije okupala - BRISALA SE PRLJAVIM GAĆAMA?

Fanovi u šoku...

Luna Đogani i Marko Miljković su se sinoć nakon dugog razgovora pomirili, te dali još jednu šansu njihovoj vezi.

Tokom noći, kako se piše, bilo je žestoke akcije ispod pokrivača, obzirom da Luna i Marko više od nedelju dana nisu delili krevet, te se opet digla prašina na društvenim mrežama zboh navodnog s*ksa pred roditeljima, Anabelom Atijas i Gagijem Đoganijem, ali i još veći haos je nastao kada je Luna uhvaćena u garderoberu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << briše nakon odnosa sa Markom, po navodima gledaoca, donjim vešom.

- Ma kakvo tuširanje, čipku obrisala gaćama, imala keks metar od oca naravno bez tuširanja posle, ujutru obukla premali kupaći i sada smrdi i blamira se. Kuku lele, koja smrdljiva štroka - bio je komentar jednog od fanova iliti antifanova Lune Đogani.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.