GLEDAOCI PRESUDILI! Tomović je NAMAGARČEN, izvući će deblji kraj! Znalo se da će Dragana biti sa Edom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDAOCI PRESUDILI! Tomović je NAMAGARČEN, izvući će deblji kraj! Znalo se da će Dragana biti sa Edom!

Oproban scenario.

Dragana Mitar je juče raskrstila sa Vladimirom Tomovićem (mada nije isključeno da tu bude još pipkanja) i javno rekla da želi da bude sa Edisom Fetićem.

Mnogim gledaocima "Zadruge" ovo nije bilo nikakvo iznenađenje. Od početka nastanka tog trougla, komentarisalo se da Tomović tu služi samo da bi bio deo trougla, koji je jako zanimljiv za ljude koji prate rijaliti - standard u tom smislu su u prvoj sezoni postavili Luna Đogani, Sloba Radanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Kija Kockar.

Naravno, Tomović je sve vreme u igri i dobija prostor pred kamerama, što mu je i te kako važno (uostalom, to je poenta učešća u rijalitiju), ali ljudi na društvenim mrežama procenjuju da će na kraju izvući deblji kraj, jer će u centru pažnje sve više biti Edis i Dragana. Tomovićeva "veza" sa Minom Vrbaški, koja bi mogla da mu posluži za sledeći period, malo kome je interesantna.

Šta je sledeće? Po svoj prilici, Više drame oko činjenice da je Edis oženjen i otac troje dece, pa bi i njegova supruga mogla više da se uključi  u igru, makar reagujući spolja na sve što se dešava sa njim i Draganom Mitar. Tu bar ima prostora da se priča razvija dalje.

Šta vi mislite?

"Školujem troje dece, otplaćujem kredit i nije mi lako" Mina Lazarević ŠOKIRALA PRIZNANJEM KAKO ŽIVI (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.