GLEDAOCI JE RASKRINKALI?! Šopićeva SATERANA U ĆOŠAK: Opterećena si Ivom... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDAOCI JE RASKRINKALI?! Šopićeva SATERANA U ĆOŠAK: "Opterećena si Ivom..." (VIDEO)

Nije mogla da sakrije ništa!

Voditelj Milan Milošević nastavio je sa pitanjima koja su gledaoci slali, te je sledeće pročitao za Ivanu Šopić, a bilo je o Ivi Grgurić i rečima koje je izrekla prethodnih dana o zadrugarki.

- Zašto si od perspektivne osobe postala opterećena Ivom Grgurić? - glasilo je pitanje.

- Ja ne znam kada sam ja ogovarala Ivu, osim ono za Taru. Ovde svi razgovori mogu da se okarakterišu kao ogovaranje. Da sam perspektivna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jesam, ali ne mogu to da pokažem. Ovde prijateljstva lako pucaju, društva se brzo menjaju, postalo je besmisleno - izjavila je Ivana, dok Iva nije htela da komentariše.

- Ivana se pogubila ovde, njih dve su se optuživale za sve i svašta, ali su bile drugarice - prokomentarisao je Lepi Mića.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Folkerka u minijaturnim gaćama pleše na BAZENU, uvija se oko njega, roditelji deci pokrivaju oči (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.