GLEDAOCI IZNENAĐENI - zavirite u dom Filipa Cara: Niko nije očekivao da će ovo videti u Crikvenici

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 11:12

GLEDAOCI IZNENAĐENI - zavirite u dom Filipa Cara: Niko nije očekivao da će ovo videti u Crikvenici

GLEDAOCI IZNENAĐENI - zavirite u dom Filipa Cara: Niko nij eočekivao da će ovo videti u Crikvenici

Filip Car, problematičan momak Zadruge, došao je iz Crikvenice u beograd. Svi se pitaju iz kakve je porodice i domaćinstva s obzirom da se njegovi roditelji i sestra drže podalje od medija.

Koliko je tačno novca zaradio u rijalitiju samo se spekuliše, On se u ovoj sezoni žalio da nije zaradio mnogo iako je bio u centru afere sa Dalilom dragojević, pa se pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je za šestu sezonu dobio veći i bolji honorar.

Iako su mnoge njegove devojke planirale zajednički život sa njim po izlasku iz rijalitija, nijedna do sada se nije uselila u njegov luksuzni dom u Crkivenici, a on je po izlasku iz pete sezone rijalitija otvorio vrata porodične kuće i pokazao kako izgleda vila na primorju u kojoj živi.

Naime, Car je na svom Instagram profilu objavio fotografije iz vile.

- Da li sanjam ili sam tu - napisao je uz fotografiju kada se nakon višemesečnog boravka na imanju u Šimanovcima vratio kući.

Filip je pokazao magičan pogled sa velike terase u dnevnom boravku, kao i deo unutrašnjosti vile koja je, koliko se može videti, uređena po poslednjim trendovima.

U njegovom domu preovladavaju svetli tonovi, a soba koju je snimio je prilično prostrana i uredna.

Slike pogledajte u galeriji u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.