GLEDAOCI ĆE BANKROTIRATI: Anđela i Zvezdan prave čitavu listu želja stvari i odeće koju žele da im se pošalje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 07:49

GLEDAOCI ĆE BANKROTIRATI: Anđela i Zvezdan prave čitavu listu želja stvari i odeće koju žele da im se pošalje!

Bez trunke blama.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić noć su iskoristili kako bi prošetali imanjem i za to vreme razgovarali o raznim temama.

U jednom trenutku oni su se kroz razgovor dotakli odeće koja ima fali, a Slavnić je najveću želju imao za novim patikama, što će Anđela verovatno, kao i svaki put do sad, početi da traži u kameru njihovoj podršci, "Bungiš timu".

Mnogi gledaoci su zamerili ovakve želje i prohteve upućene fanovima, a najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravo Crnogorki koja si nijednog trenutka nije libila da traži pozamašnu količinu stvari, i to od zapravo nepoznatih ljudi.

Na njenim listama bilo je šminke, veštačkih trepavica, odeće, pidžama, parfema, aksesoara i drugo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.