GLEDAMO GA 20 GODINA, A NOVINARSTVO MU NIJE PROFESIJA! Ognjen Amidžić je upisao ovaj fakultet i nikada ga nije završio

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 22:01

GLEDAMO GA 20 GODINA, A NOVINARSTVO MU NIJE PROFESIJA! Ognjen Amidžić je upisao ovaj fakultet i nikada ga nije završio

2001. godine Amidžić je prešao na televiziju "Pink"

Ognjen Amidžić, nekadašnji voditelj rijaliti formata "Zadruga" a sada voditelj "Amidži šou" programa već 15 godina, ponovo je dospeo u žižu javnosti nakon što je obelodanio ljubavnu vezu sa sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović.

Podsetimo, Amidžić se nedavno i razveo od manekenke Danijele Dimitrovske.

 Amidžić je posle srednje škole upisao studije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istorije na Filozofskom fakultetu, ali nikada ih nije završio.

Ognjen Amidžić karijeru je počeo na TV Šabac gde je vodio muzičku emisiju Vi-Džej 015. Potom je prešao na radio-stanicu Beograd 202, a zatim i na Radio-televiziju Srbije na kojoj je vodio emisiju "Garaža".

 gde je osmislio novu formu jutarnjeg programa - gosti su mu dolazili u krevet, a on je emisiju vodio u pidžami.

A post shared by 🅿🅸🆂🅰🅼 🆄🆉 🆅🅴🆃🅰🆁 (@pisam_uz_vetar_official_)

Ta ideja kasnije se proširila i na ostale Pinkove pridružne stanice u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori koje su zajedno realizovale emisiju Balkan net. Osim karijere u voditeljstvu, Ognjen se oprobao i kao pevač kada je sa svojim prijateljem glumcem Marinkom Madžgaljem osnovao bend pod nazivom "Flamingosi", a popularni dvojac je na ružičastoj televiziji imao i emisiju "Ćao Darvine".

Ognjen Amidžić autor je emisije "Amidži šou" koja traje već 15 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.