GLEDAM GA SA OVIM POLUSVETOM! Ana slomljena i zgrožena Zvezdanovim ponašanjem - Poručila samo JEDNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 03:47

"GLEDAM GA SA OVIM POLUSVETOM!" Ana slomljena i zgrožena Zvezdanovim ponašanjem - Poručila samo JEDNO!

Svakim danom joj je sve teže i teže, jer je uvidela kakve su posledice.

Nakon što su prisustvovale ponašanju Zvezdana Slavnića, koji je priločno pod dejstvom alkohola, razuzdan i raskalašan na žurki, Ana Ćurčić je izašla sa Zporicom Marković, kako bi popričale o njemu.

- Rekla sam mu da je ljudski da pita kako sam, ležim na krevetu na kojem je j*bao, on kaže da je hteo, a nije. To je to - pričala je Ana.

- Ti uvek kratko i jasno zakucaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - dodala je Zorica.

- Ja sam takva. Sad kažem Žani, gledam ga, ove devojke, ovaj polusvet jedan - rekla je Ćurčićeva.

- Tek to - nastavila je pevačica.

- Za šta si ti druže mene izdao? Toliko mi to postaje jasno i daje mi veličinu. Znaš ti ko mene zaslužuje u životu. Ozbiljni. Kome sam se dala sve ove godine - tužno će Ana.

- Da te pitam, koju pouku si naučila od Zadruge? - nastavila je Ćurčićeva.

- Zauvek se uči. Sve sam prošla, od najtežeg do najboljeg. Kako se ljudi menjaju, psihologija, šta im je namera. Promašim, nisam ja genije, ali u više slučajeva nisam pogrešila - odgovorila je pevačica.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.