GLEDAM GA I SRCE MI SE RASPADA! Anđela otkrila da je proživljavala pravi PAKAO zbog Zvezdana, ali onda OBRT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 18:18

"GLEDAM GA I SRCE MI SE RASPADA!" Anđela otkrila da je proživljavala pravi PAKAO zbog Zvezdana, ali onda OBRT!

Odnos pun turbulencija!

Anđela Đuričić sedela je na zidiću i sva srećna prepričavala Aleks Nikolić i Šarmen Soraji Leoni Altman o Zvezdanu Slavniću.

- Bio je stvarno iskren, krenule su mu suze samo sa mnom i Anom. Ja ga zagrlim jer, brate, muške suze. Znam da je bio iskren prema meni i znam da mu značim. Ne mogu da mu nađem opravdanja, kao ni on sam sebi, ali pričali smo o svemu. Sad se osećam upotpunjena, kao da imam i jedno i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugo, i podršku mojih i ovo, iako nemamo ništa. Od večeras se vraćam u sobu da spavam i provodiću vreme u izolaciji do 4, 5. Stvarno mi je nedostajao, šetaćemo, sve - rekla je Anđela.

- Ako je neko plakao što se ogrešio... Bilo bi smešno da opet napravi grešku, a plakao je - rekla je Aleks.

- Ja ga gledam i srce mi se raspada - rekla je Anđela.

- Samo polako, ja nijednim suzama ne verujem - rekla je Šarmen.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.