GLAVNI KRIVAC SU BILI ONA I 5.000 EVRA: Evo kako su se upoznali Sloba i Jelena - ljubavna priča kao iz bajke

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 18:38

GLAVNI KRIVAC SU BILI ONA I 5.000 EVRA: Evo kako su se upoznali Sloba i Jelena - ljubavna priča kao iz bajke

Nije ni slutila da će se udati za pevača!

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Đuričanin sa kojom se danas venčao u manastiru Dubnica, imaju jako interesantnu ljubavnu priču, jer ih je ljubav spojila na jednom od njegovih nastupa.

Naime, njih dvoje upoznali su se u julu 2019. godine, kada je Jelena angažovala bivšeg zadrugara da peva na rođendanu njene sestre Maje. Kako su mediji tada pisali, Jelena je tada imala veliku želju da Sloba uveliča ovo slavlje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako da joj nije bilo teško da iskešira 5000 evra, koliko je tada koštao nastup popularnog pevača.

- Verujte, Jelena je sjajna žena, ali i totalno različita od Kije, kao i svih onih s kojima je Slobodan bio dosad. Godinama je živela u Barseloni i ima dva sina. Požrtvovana je majka, ali kako joj sa suprugom nije išlo u braku, odlučili su da se raziđu. Čini mi se da su šest godina bili u bračnoj zajednici. Njih dvoje su ostali u odličnom odnosu i on se Jeleni ne meša u njen ljubavni život. Čovek je uspešan biznismen i Jelena kao majka njegove dece ima sve, iako nisu u braku. Štaviše, Slobodan ga je i upoznao. Otkako se vratila iz Španije u Beograd, Đuričaninova je promenila život iz korena - pričao je tada medijima izvor blizak Slobinoj novoj supruzi.

Jelena i Sloba tada su se dogovorili da kriju svoju ljubav, međutim to im baš nije pošlo za rukom, s obzirom da su 2019. zajedno uslikani na premijeri jedne predstave.

- Dogovorili su se da ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti kako bi izbegli razne spekulacije. Slobodan to poštuje i zato svima govori da mu je Jelena dobra drugarica koja mu se našla u teškim životnim trenucima. Međutim, istina je da su se njih dvoje zaljubili jedno u drugo već na prvi pogled. Hemija je proradila čim ga je upoznala. Ona je bila ta koja je želela da Slobodan peva na zabavi kod njene sestre i sve je to i finansirala. Tada su razmenili brojeve i počeli da se viđaju. Pevač poštuje njene sinove i trudi se da prema njima bude maksimalno korektan. Jednostavno su se našli i skapirali na prvu loptu, a vreme će pokazati da li će njihova priča opstati - tvrdio je izvor tada.

Sloba je na rođendanu Jelenine rođene sestre Maje, napravio toliko dobar štimung, da je čak pevao i ono što inače nema u njegovom repertoaru, a ostao je duže na rođendanu nego što je bio plaćen.

- Zabava je bila sjajna. Svi su bili veseli i odlično raspoloženi. Slobodan je slavljenici, ali i njenoj sestri, ispunjavao sve muzičke želje. Jelena ga je tada prvi put slušala kako uživo peva i oduševila se. Pored honorara uzeo je i odličan bakšiš. I kada se žurka završila, on je ostao s njima da se provodi - pričao je tada izvor za "Kurir".

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.