GLASNA AKCIJA celu spavaću sobu digla na noge u cik zore: Ukućani NISU mogli oka da sklope od njihovih uzdaha

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 11:21

GLASNA AKCIJA celu spavaću sobu digla na noge u cik zore: Ukućani NISU mogli oka da sklope od njihovih uzdaha

Zaboravili su na kamere i cimere koji su bili šokirani njihovim ponašanjem.

Učesnici "Elite" Stefani Grujić i Danijel Dujković Munjez prepustili su se strasatima posle žurke u spavaćoj sobi, a njihovi cimeri nisu mogli da spavaju zato što su ih ometali svojim intinim odnosom.

 Naime, jorgan planina tresla se nekoliko sati, o čemu su posvedočili i Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić, koji su kasnije komentarisali šta su čuli.

Ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deca kao da su puštena s lanca! Kapiram ja sve, i nagone i godine i želje, ali trebalo bi da se malo upristoje bar noću kad narod spava. Ne može ovako da se ne spava celu noć, a imamo emisije po ceo dan. Hronično smo svi neispavani, ali ja ne mogui da idem da se svađam i da vaspitavam ovde. Mada, šta se i ja bunim kad sam isto radio - pričao je Janjuš, a Aneli se smejala, pa se nadovezala:

- Isto radimo svi Janjuše ovde. Gde će ljudi da idu da se vole, neće sigurno na krov! Neka su deca, sve je to mladost! 

Podsećamo, Janjuš se oraspoložio nakon što je imao maltene nervni slom pred ukućanima pre svega ovoga.

Janjuš je u toku debate o posesivnosti u vezi doživeo pomračenje, kada je čuo Nenada Aleksića Ša kako govori o vezi sa Mionom Jovanović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.