GLASANJE JE SRAMOTA! NEMAM VIŠE ŽIVACA! Viki vikala u Zvezdama Granda, napravila haos: Ovo je nepravda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 23:00

"GLASANJE JE SRAMOTA! NEMAM VIŠE ŽIVACA!" Viki vikala u "Zvezdama Granda", napravila haos: "Ovo je nepravda!"

"Ništa joj nije po volji!"

Željko Trbojević i Adna Svraka, kandidati su koji su ostavili utisak svojom autentičnom pojavom na sceni, a večeras su po peti put dali sve od sebe da dokažu da su vredni ostajanju u najgledanijem muzičkom šou.

Milijev pulen Željko, ovog puta predstavio se pesmama "Ti me izluđuješ" i "Mala grupa p*dera", dok je Adna pevala "Oro" i "Luče", ali sudeći po glasovima žirija, oni su podbacili i osvojili po tri glasa kao i šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se bore u baražu.

Marija je prva dala svoj sud i rekla kako su oboje trebali da imaju po četiri glasa, što je naljutilo Viki koja se odmah pitala zbog čega nije tako.

- Dala sam prednost kandidatu broj jedan. Bio je bolji od Adne koja ne može da peva ovako teške pesme, ne bi trebala. Ako uzmeš pesmu koja je u svojoj originalnoj intonaciji visoka i ti to supustiš, to više nije ta pesma, ta energija, to nije to. Moj savet malo lakši program, jer se ovako ne dobija efekat - obrazložila je Šerifovićeva svoje glasanje.

Sledeća je trebala da dobije reč Ceca, kada je Saša Popović prokomentarisao kako kumi uvek prva daje glas, i obrnuto, a Viki se pobunila kako je Ražnatovićka relano glasala.

Glasanje je sramota. Ja nemam više živaca, ne mogu više da govorim kako je ovo nepravda. 'Ajde da pitamo publiku - vikala je Miljkovićeva, što je izrevolitiralo Mariju koja je odbrusila kako poštuje gospođe u publici, ali da ne mogu one da sude da li je dobro otpevano.

- Je l vidiš kako ona postaje krvoločna kada joj ne glasaš za kandidate? Ništa joj nije po volji, šta bi promenilo da je dobila četiri? Ona ne ispada ovog momenta, ide u baraž - rekla je Ana, kada se Popović našalio na Bosančevu redovnu opasku kako u baražu najbolje prolaze kandidati sa tri glasa.

Ceca se prvo obratila Miliju i objasnila mu kako ona ima trenutno 13 kandidata za razliku od njega koji ima četiri i da nemaju isti tempo ni program rada sa njima, a zatim je prokoemntarisla dueliste.

- Željko, dobio si glas zbog energije, i počuvenje. Trudio si se, ali nije ti dan i ja to mogu da ukapiram i imaš moj glas. Adna, počela si da se smeješ, što je jako bitno. Počela si da plešeš, donela si radost i veselost, imaš glasčinu, te sitnice ćeš popraviti, bitno je da imaš da čim da pevaš - istakla je Ceca.

Ana Bekuta nastavila je svoje izlaganje i poručila Adni da je imala pogrešan repertoar kada je u pitanju pesma Jelene Tomašević, dok se složila da Željko nije bilo elementu iako ceni njegov trud.

- Željko ti si prvi kandidat koem sam dala glas na osnovu onoga što sa, videla, a ne onoga što sam čula. Bio si tako zabavan i pozitivan. Adna, ništa mi tu nije smetalo, ali slažem se sa kolegama da je „Oro“ pretežak zadatak– istakla je Snežana sa čim se složio i Bosanac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.