GLAMUROZNO SLAVLJE - ZORICA I KEMIŠ KRSTE UNUKU! Ponosna baka ne krije sreću: Uzbuđeni smo! Nismo oka sklopili

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 16:48

GLAMUROZNO SLAVLJE - ZORICA I KEMIŠ KRSTE UNUKU! Ponosna baka ne krije sreću: "Uzbuđeni smo! Nismo oka sklopili"

Otkrili i na koga je mala Milica muzikalna!

Ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zlata Aranđelović danas krsti ćerku Milicu koju ima sa pevačem Milošem Vujanovićem sa kojim je nekoliko godina u braku.

Par je naslednicu obukao u neodoljivu belu haljinu sa mašnom, a devojčica je imala minijaturne biserne štiklice.

Zlata se pojavila u roze odelu i plavoj košulji, dok je ponosni tata za ovu priliku izabrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je klasičnu svečanu varijantu - teget odelo i plavu košulju.

Baka i deka prvi su stigli na slavlje, a Zorica ni ovoga puta nije ostavila nikoga ravnodušnim, pa se pojavila u leopard odelu.

- Baba i deda su bili toliko uzbuđeni da nisu oka sklopili noćas. Došli smo u jednu proverenu kuću, očekujemo da to bude kako treba. Ja sam najviše plakala, toliko sam bila uzbuđena. Očekujemo još jednu prinovu za dva-tri meseca, repertoar smo utvrdili. Tašta ne pije, to je bolje po sve - izjavila je Zorica, koja nije krila koliko je srećna, a isto tako ponosno progovorila o tome na koga je unuka muzikalna:

- Naučila je baba sad kada bude muzika, a ono kada je ritam, ona "ops, ops", daje mu tempo kada je muzika. - istakla je pevačica, a Miloš je dobacio da je "ćerka na mamu talentovana", te tako nasmejao sve.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.