GDE SU KOREKCIJE? Karleuša kraj bazena, u neočekivanoj pozi - OVO je istina o pevačicinom telu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 08:18

GDE SU KOREKCIJE? Karleuša kraj bazena, u neočekivanoj pozi - OVO je istina o pevačicinom telu!

Forma, bez fotošopa!

Jelena Karleuša u neočekivanoj pozi. Popularna pevačica iznenadila je čitavu javnost fotkom koju je objavila na društvenoj mreži Instagram.

Pevačica se konstantn suočava sa navodima da koristi određene metode kako bi ulepšala slike koje objavljuje, te da se služi raznim trikovima kako bi iste izgledale što bolje.

Međutim, poslednjom objavom na Instagramu JK je pokazala da je izuzetno razgibana, te se čini da određeno vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ipak odvaja kako bi radila na svom telu.

Karleuša je objavila dve fotke u provokativnom narandžasto-crnom kupaćem, kombinovanom sa steznikom, na prvoj se nalazi u bočnom izdržaju koji pomaže formiranju struka i bočnih trbušnih mišica, dok na drugoj radi popularni 'most', za šta je potreban određeni nivo razgibanosti i treninga.

Njeni obožavaoci sa oduševljenjem su komentarisali pomenute fotke, dok je pevačica demantovala deo javnosti koji je navodio da se služi raznim trikovima kako bi njene fotke na Instagram izgledale što bolje.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.