GDE SE IMA, TU SE I RASIPA - Zatrpali je PARAMA, a Žena od sultana jedva uspela da zadrži DINARE I EVRE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 22:34

GDE SE IMA, TU SE I RASIPA - Zatrpali je PARAMA, a "Žena od sultana" jedva uspela da zadrži DINARE I EVRE

Za nju nema krize!

Tijana Milentijević nedavno je snimila pesmu "Žena od sultana" koja se već nedeljama nalazi u trendingu u svim zemljama u regionu. Ona je poznata po svom atraktivnom izgledu, ali i po raskošnom glasu.

Tijana je pevala na jednoj proslavi gde je oduševila svojim glasom sve prisutne pa su poželeli da je časte pozamašnim bakšišom. Kada je zapevala svoj najveći hit, nastao je lom i podigla je atmosferu do usijanja.

Naime, oduševljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glasom mlade pevačice, gosti su poskočili da igraju i u rukama joj davali dinare i evre.

Tijana se pohvalila atmosferom sa proslave na svom Instagram profilu, a na snimku se vidi kako ne može da pridrži u rukama sav novac koji je dobila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.