GDE JE DANAS voditelj čuvenog kviza Pitanja za šampiona? U skladnom je braku, ima dvoje dece, a bavi se nečim posve drugačijim nego pre...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 21:11

GDE JE DANAS voditelj čuvenog kviza "Pitanja za šampiona"? U skladnom je braku, ima dvoje dece, a bavi se nečim posve drugačijim nego pre...

Ovaj kviz, broji najviše ispada takmičara, a svako u sećanju ima bar jedan.

Ilija Kovačić, davne 2006. godine vodio je jedan od najpoznatijih i najzanimljivijih kvizova tih vremena, "Pitanja za šampiona".

Kviz se emitovao na televiziji B92.

Ispadi su bili razni, a dolazilo je i do toga da ni sam voditelj nije mogao da zaustavi smeh tokom snimanja. Na jutjubu se razni ispadi i dalje gledaju, a mnogi pogledaju, kako bi se podsetili i samog toga i izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove emisije.

Ilija je u svakom trenutku bio profesionalan, pa čak i sa raznim ispadima takmičara. Kviz sa svojim emitovanjem prestaje, 2009. godine, kada i voditelj kviza odlazi na kratku pauzu.

Nakon pauze, Ilija se vraća u medije i sada je sportski novinar na televiziji "Sport klub", gde fanovima sporta, prenosi izveštaje sa utakmica.

Ilija je danas u skladnom braku sa suprugom Suzanom i imaju dve ćerkice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.