GAZILA SAM I GAZIĆU... SLEDI NAJSUROVIJA KAZNA! Jovana Jeremić poslala JAVNU poruku - ZAŠTO? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAZILA SAM I GAZIĆU... SLEDI NAJSUROVIJA KAZNA! Jovana Jeremić poslala JAVNU poruku - ZAŠTO? (FOTO)

Vidi se da joj trudnoća prija...

Voditeljka "Parova" i političarka Jovana Jeremić, do sada je uspešno skrivala svoj trudnički stomačić. Do sada je objavljivala slike na kojima je ili odećom ili rukama prekrivala stomak, ali je napokon prekinula taj niz.

Ona je na društvenim mrežama postavila fotku na kojoj je u haljinici i sakou, a pošto je haljina veoma uska, i te kako se video trudnički stomak.

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! ŠOK: Ona je pokušala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pobegne iz najluksuznije vile!

Međutim, to nije sve što je Jovana želela da pokaže. Uz sliku je postavila i komentar koji je izazvao polemiku i podelio mišljenja (naravno bilo je onih koji su je podržali, ali i onih koji su mislili da je potpuno neprikladno), zbog čega i kome je tačno upućeno se još ne zna:

- Ako je mogao Minimaks da menja kravate i da mu to bude zaštitni znak, onda ja mogu da imam broš sa svojim inicijalima.

J. J. JE INSTITUCIJA - bila i ostala, nastala na samostalnim moralno ispravnim vrednostima i temeljima, koja je svoj put krčila radom, šarmom, znanjem, obrazovanjem, srdačnim odnosima sa ljudima i toplom rečju i zagrljajem za svakog kome su pomoć i uteha bili potrebni. Gazila sam i gaziću samo one koji se usude da skrnave i uruše mukotrpno građenu INSTITUCIJU. Takvima će uvek uslediti najsurovija kazna i za to ne se ljutiš... J. J.nikad ne napada, ali je uvek spremna za najjaču odbranu sebe i od sebe slabijih. Jer hegemonstvo jedne osobe (države) se ne ogleda u tome koliko si društveno, ekonomski, politički jak sam za sebe, već koliko si slabijih i manjih od sebe odbranio!

J. J.

NESTAO JEDAN UČESNIK! Oglasila se sirena! VANREDNO STANJE U VILI!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.