GAVRIĆEV ŠOK: Zoricu Marković muž skinuo sa švalerovog POLNOG ORGANA pa je golu IZBACIO na ulicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAVRIĆEV ŠOK: "Zoricu Marković muž skinuo sa švalerovog POLNOG ORGANA pa je golu IZBACIO na ulicu!"

Teške reči...

Mirko Gavrić, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", opleo je po Zorici Marković sa kojom je imao ozbiljan rat tokom boravka u Šimanovcima. On je u intervjuu za "Rijaliti" pričao o tome da li ga je kontaktirao neki od njenih sinova, ali i o drugim pikanterijama iz rijalitija.

MOLI SE ZA NJU?! Dok je Kija bila na operacionom stolu, na Slobinom Instagramu osvanulo OVO! (FOTO)

KOGA ONI MAŽU?! SLOBU I KIJU ODAO GRAŠAK - Često su zajedno, i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to u njenom stanu!

- Niko nije kontaktirao sa mnom. Ta žena je iznela toliko uvreda na moj račun, koje sam ja opovrgao činjenicama i istinom da je već postala smešna. Kada sam podigao pojedine zadrugare da potvrde priču koju mi je Lazar Jeremić preneo, a vezano je za Zoričino lobiranje protiv mene, jedino je Nemanja Tošić imao petlju da to potvrdi. Kada sam izašao, tu priču su potvrdili i ostali koje je zvala i huškala protiv mene. Ružno je s njene strane što je pokušala da izgladi odnose sa mnom, a nakon toga da ide po ćoškovima i opet priča ružno o meni - kaže Mirko koji je potom pričao o saznanjima koje navodno poseduje i zbog kojih je drži u šaci:

- Mogu i ja da kažem da je i ona bila neverna u braku i da ju je muž uhvatio tokom seksa sa drugim i izbacio golu na ulicu, da ne kažem da ju je skinuo sa polog organa drugog muškarca, ali neću. Mogu da kažem da je operisala nos, ali neću. Dok je unutra, neću, a kad izađe, sedećemo tamo gde će obe strane morati da dokažu ono što su izgovorile. Pa kom obojci, a kom opanci, videćemo - poručio je Gavrić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

PUKLO! Bivša zadrugarka ŠOKIRALA SVE: Bile su tako BLISKE u Zadruzi 1, sada više NE ŽELI DA JE ČUJE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLOBA I KIJA SE TAJNO VIĐAJU U NJENOM STANU: Prvo ih je odao GRAŠAK, a evo zašto sve KRIJU od javnosti!

Izvor: Press, 06.Nov.2018, 22:30

Pobednica rijalitija Zadruga ugostila je bivšeg muža i sa njim uživala u ručku, što je i više nego dovoljan dokaz da je među njima sve u najboljem redu . Kristina Kija Kockar i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.