GAVRIĆ JE GOTOV, BIĆE RASKRINKAN: Ona ulazi u zadrugu da se obračuna s njim, a evo šta će sve otkriti

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAVRIĆ JE GOTOV, BIĆE RASKRINKAN: Ona ulazi u zadrugu da se obračuna s njim, a evo šta će sve otkriti

Neće mu biti lako.

Dragana Rakčević, bivša supruga pevača i muzičkog producenta Mirka Gavrića, uskoro će se useliti u Belu kuću. Ona bi na luksuzno imanje u Šimanovcima trebalo da se useli do kraja godine, kako bi se suočila sa bivšim suprugom.

Otkako je Gavrić ispričao zadrugarima da ga je supruga tokom braka varala sa nekoliko muškaraca, Dragana je odlučna u nameri da pred kamerama razreši odnos s bivšim suprugom.

- Produkcija je planirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ubaci Draganu još otkako je Mirko Gavrić potpisao ugovor za učešće u trećoj sezoni "Zadruga". Oni su u tom trenutku bili sveže razvedeni, a produkcija je ocenila da bi publici bilo interesantno da gleda kako se bivši supružnici ponašaju pred kamerama. Međutim, ona tada nije bila zainteresovana da uđe u rijaliti, tim pre što puno radi i ne želi da karijeru koju gradi postepeno žrtvuje zarad kratkotrajne slave koju bi stekla učešćem u takvom formatu - kaže izvor i objašnjava:

- Osim toga Dragana je nakon razvoda želela da njen privatni život ostane njena privatna stvar, ali sve se to promenilo kada je Mirko u "Zadruzi" počeo da priča o razlozima njihovog razvoda. Kada je čula da je ispričao zadrugarima da ga je tokom braka varala s raznim pevačima, presekla je i rešila da uđe u "Zadrugu" - kaže izvor i dodaje da je Dragana s produkcijom već dogovorila uslove svog učešća.

- Relativno lako su uspeli da postignu dogovor, a Dragani je bilo najvažnije da odradi sve unapred dogovorene svirke. Zbog tih poslovnih obaveza, neće moći da uđe pre sredine decembra, a za učešće u rijalitiju dobiće dobar honorar - priča izvor i dodaje da je nekadašnja "Pinkova" zvezda spremna da se suoči s bivšim suprugom pred milijonskim auditorijumom.

- Nju je veoma zabolelo kad je čula Mirka kako bez imalo poštovanja priča o njihovom braku, a najteže joj je palo kada je ispričao da ga je varala s pevačem s kojim nastupa. Zbog toga planira da uđe i da se obračuna s njim pred svima, ali i da ona iznese svoju stranu priče. Ima i ona puno kečeva u rukavu, jer dosta toga, što se tiče njohovog odnosa, još nije ispričano - kaže izvor i dodaje da Dragana konačno namerava da javno progovori i o glasinama da je njen bivši suprug homoseksualac.

- Ta priča se potezala i tokom Mirkovog učešća u drugoj sezoni rijaliti "Zadruga", a Miljana Kulić i dalje proziva Mirka da mu je brak s Draganom bio samo paravan. Kada bude ušla u "Zadrugu", nema sumnje da će pokrenuti i tu priču - kaže izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.