GASTOZU INSPEKTORI UPALI U STAN ZBOG DROGE! 50 grama na jednom mestu - STRAŠNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GASTOZU INSPEKTORI UPALI U STAN ZBOG DROGE! 50 grama na jednom mestu - STRAŠNO

Ipak nije iz te priče.

Nenad Marinković Gastoz, priznao je da su mu inspektori zalupali na vrata zbog nedozvoljenih supstanci.

- Najviše mrzim kad me vezuju za drogu, kao da sam neki Pablo Eskobar. Mislim, Pablo Eskobar je car - spomenuo je on na početku razgovora kolumbijskog krijumčara i narkobosa čija se imovina procenjivala na 25 milijardi dolara.

- Smara me to što imam reputaciju da sam lik koji pliva u tome. To, ipak, nije trač nego mnogo ozbiljnija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priča. Čuo sam da sam na gajbi imao 50 grama "belinde", što nikad nisam video u tolikoj količini na jednom mestu.

IDE GASTTOZZ! 😎 by @mmstilns

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) on Jan 9, 2020 at 3:32pm PST

- To me je baš uplašilo pošto je trebalo da me "dignu". Onda sam popričao sa tim inspektorom, i on je skontao da ja nisam taj lik - dodao je Nenad.

- Najviše mrzim kad pričaju da dilujem. Jedan je život i sve to stoji, ali ja nisam u tolikom "gasu" koliko mnogi misle da jesam. Vi koji gledate - nemojte nikad da ste u tom gasu!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "ONA JE ISFRUSTRIRANA" Vuk Mob odgovorio na prozivke Natalije Trik Fx! "Hvala joj što me je napravila" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.