Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GASTOZ RAZOTKRIO CIMERKU: Ona ima psihičke probleme! (video)

Nenad Marinković Gastoz i Teodora Radoičić razgovrali su o aktuelnostima iz vile “Parova”, pa su se tako dotakli i obračuna Vesne Rivas i Mire Praizović. Gastoz je opisao Miru kao izazivača koji već danima provocira Vesnu Rivas. Ipak, na kraju je dao zaključak da Mira ima psihičkih problema. Pred Mire i Vesne, njih dvoje su The post GASTOZ RAZOTKRIO CIMERKU: Ona ima psihičke probleme! (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

GASTOZU PREKIPELO PA URLAO OD MUKE: Sve mi je prenela šta napolju rade, poludeću!

Izvor: Scandal.rs, 30.Mar.2018, 00:02

Posle poziva i oštrih kritika jednog fana, Nenad Marinković Gastoz bio je u potpusnoti isteran iz takta. Kako mu je dosta kritika za svaku sitnicu, vidno uznemiren dao je svoj komentar. “Da li je ovo realno? Šta je sa ovim ljudima? Ja ću da poludim, više ne znam ni kako da se ponašam. Normalno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.