GASTOZ I RUŽICA VELJKOVIĆ PONOVO ZAJEDNO!? Pobednici Parova prave NOVI RIJALITI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GASTOZ I RUŽICA VELJKOVIĆ PONOVO ZAJEDNO!? Pobednici Parova prave NOVI RIJALITI?

Novi format uskoro na malim ekranima!

Novi rijaliti šou stiže na TV „Hepi“! Kako prenosi domaći mediji produkcija rijalitija „Parovi“ planira da od leta pokrene akademiju za rijaliti glumce, u kojoj će predavanja držati bivši učesnici rijalitija. Najbolji polaznici biće učesnici novih projekata TV „Hepi“, a na akademiju će moći da se upišu svi zainteresovani takmičari od 18 do 90 godina.

- Jedna od glavnih tema kojom će se baviti na akademiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kako napraviti dobar šou. Budući da su Nenad Marinković Gastoz i Ružica Veljković dva takmičara koji su, svako na svoj način, obeležili „Parove“, produkcija namerava da ih angažuje kao predavače. Gastoz i Ružica su pobednici „Parova“, pa će njih dvoje imati šta da nauče takmičare - kaže izvor i objašnjava da njih dvoje neće biti jedini predavači.

- Takmičari će dobiti jasne instrukcije kako da privuku pažnju publike, a akademija rijaliti glumaca je zamišljena kao veliki kasting za nove rijalitije. Učesnicima će biti prikazani dobri primeri kako se pravi šou i puštaće im snimke iz stranih rijalitija. Nije isključeno da će se neki aktuelni učesnici „Parova“ nađu na listi mentora - kaže izvor i dodaje:

- Mili Radosavljević i Ivan Marinković imaju ogromno iskustvo u rijalitijima i odavno su naučili kako da naprave dobar šou. Čim se bude završila aktuelna sezona „Parova“, Mili i Ivan će se naći u novoj ulozi - kaže izvor i dodaje:

- Samo oni koji se budu pokazali na akademiji dobiće mogućnost da učestvuju u novoj sezoni „Parova“, ali i u novim projektima koje TV „Hepi“ sprema - kaže izvor na kraju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.