GAJI EMOCIJE PREMA JANJUŠU: Lepi Mića PROVALIO Šopićevu, pa je ŠOKIRAO ovim pitanjem! SMEJURIJA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAJI EMOCIJE PREMA JANJUŠU: Lepi Mića PROVALIO Šopićevu, pa je ŠOKIRAO ovim pitanjem! SMEJURIJA! (VIDEO)

Pokušala da se opravda...

Lepi Mića je na večerašnjoj "Igri istine" šokirao Ivanu Šopić, kada joj je postavio pitanje vezano za njen odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Da li tvoja svađa sa Jelenom Pešić ima drugu pozadinu? Da li smatraš da se njoj sviđa Đukić, a ona da se tebi sviđa Tomović, pa da se svađate iz trećeg lica i da li se tebi javlja emocija prema Janjušu, koja je nedefinisana? upitao je Mića.

- Ne mogu da verujem da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovo izgovaram, ali tvoji stavovi se uvek ispunjavaju, ali nekada i ti promašiš. Prema Vladimiru ne postoji nikakva emocija, čisto prijateljska, za Filipa i Jelenu su mi se sklopile kockice neke. Za Janjuša mi je čista smejurija. Volim njegov smisao za humor, nisam imala nijedan konflikt, mnogi mi je bitno šta će on da kaže. Volim prijatelje koji mi govore kada grešim. To ću uvek da cenim. Najiskrenije ti govorim - odgovorila je Ivana.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.