GAGIJU NIJE STIGLO! Kada su Luna i Marko POKUŠALI da Đoganiju POŠALJU  OVO u Zadrugu... STIGAO ODGOVOR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAGIJU NIJE STIGLO! Kada su Luna i Marko POKUŠALI da Đoganiju POŠALJU OVO u Zadrugu... STIGAO ODGOVOR!

Odbijeni!

Marko Miljković i Luna Đogani su kako oni kažu, ali i ljudi sa kojima se druže sada uplovili u mirne vode i njihova veza kako oni kažu, više ne liči na onu koja je bila u rijalitiju. Luna je sinoć imala nastupu u Štipu, Marko nije bio sa njom, ali se uključio uživo danas na Instagramu kako bi sa fanovima podelio utiske.

Na samom početku su mu zamerili što se ugojio, a on kaže da je to zbog bezbrižnog i slatkog života koji vodi pored Lune. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga su ga pitali da prokomentariše to što Maja Marinković u Zadruzi sada nosi Lunine stvari koje su prošle godine njoj ukradene.

- Šta da kažem, sramno je kada neko nema pardona i nosi stvari koje je ukrao na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Pričao sam sa Lunom o tome, ona ne želi da se time bavi, jednostavno je preko toga prešla - rekao je Marko.

On je trenutno zauzet razvijanjem svog brenda "Sikter 52", a za dva meseca planira da otvori butik i kafić.

- Veliki je to posao, radim punom parom, ali se nadam da će u toku zime sve biti gotovo. Poslao sam neke majice, dva duksa i prsluk Gagiju u Zadrugu, ali eto oni to nisu želeli da mu pošalju dalje, ali dobro nije nama potrebna reklama na Pinku - rekao je Miljković tom prilikom.

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Definitivno! Otkrila RAZLOGE i kako je reagovao Saša Popović (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.