GAGI NAPUSTIO BELU KUĆU, ZA NJIM I LUNA ISTRČALA: Potres zbog scena HISTERIJE! Marko je MALTRETIRA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 01:51

GAGI NAPUSTIO BELU KUĆU, ZA NJIM I LUNA ISTRČALA: Potres zbog scena HISTERIJE! Marko je MALTRETIRA?

Nema mira u Šimanovcima...

Potresni kadrovi uzdrmali su sve zadrugare, a Lunini roditelji nisu krili koliko su razočarani u svoju ćerku.

Zadrugari su večeras imali priliku da pogledaju sve ono što su pričali prethodnih dana, slagali ili prećutali jedni drugima. Jedan od video-priloga koji su zadrugari imali prilike da vide jeste nastavak turbulentne svađe Lune Đogani i Marka Miljkovića tokom prethodne žurke.

Svi zadrugari bili su šokirani ovim potresim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << scenama, pa je tako i Lunina majka najviše navukla tuge na svoje lice. Anabela Atijas nije mogla da gleda potresne kadrove, pa je sve vreme urlala iz petnih žila zbog Miljkovićevog nastupa.

- Užas! Užas bre! Vidim svoje dete kako je neko maltretira! Ja ne znam Luna šta ti voliš, zaista. Svi sveci, pomozite ovoj devojci - urlala je Anabela.

Gagi Đogani od blama nije mogao da izdrži, te je napustio Belu kuću, a za njim je krenula i ćerka Luna, jer nije mogla da podnese kadrove koje je sama priredila svojim roditeljima.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

KO JE NAJBOLJI VODITELJ ZADRUGE IKAD?

Choices Dušica Jakovljević

Ognjen Amidžić

Milan Milošević

Dragan Marinković Maca

Tamara Đurić

Rada Radenović

Ognjen Nestorović

Katarina Nikolić

Darko Tanasijević

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.