GAGI I ANABELA RADE ZA MENE: Zorica Marković otkrila OVE detalje i ostavila sve u NEVERICI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAGI I ANABELA RADE ZA MENE: Zorica Marković otkrila OVE detalje i ostavila sve u NEVERICI!

Ona se ne plaši.

Sinoćna emisija "Zadruga - Narod pita", u kojoj su gostovali Zorica Marković i Lepi Mića, protekal je veoma burno. Najviše pažnje u toku cele večeri privukla je svađa između ova dva bivša zadrugara i budućeg zadrugara i pevača Mirka Gavrića, koji svojim nastupom privlači sve više pažnje i preti da postane ozbiljan igrač u ovoj sezoni Zadruge.

Podsećamo da on i Zorica nisu u dobrim odnosima zbog njenih ranijih navodnih izjava o privatnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << životu Gavrića, njegovom navodnom seksualnom opredeljnju na šta ni njoj Gavrić nije ostao dužan.

- Dotični je sve laži izgovorio, zna ceo grad o dotičnom šta kako, sa kim i o čemu. Čak zna i bivša supruga, Kristina, sa kim je. Ja sam komentarisala i sa Nadeždom, njegovom kumom, ona mu je sve prenela. Da ne misle ljudi da se ja nešto plašim, on se napalio kao mlad majmun, on je čovek nebitan, i sve što budu zaradili u "Zadruzi" moraće da plati - rekla je Markovićeva ovom prilikom.

Ona nije zaobišla ni Anabelu Atijas I Gaija. Inače, podsećamo i da je Mirko Gavrić veoma dobar prijatelj sa Lunom Đogani, pa je ovaj sinoćni duel možda i najava budućih klanova u "Zadruzi".

- Koliko je to morbidno da on spominje mrtvog oca, kog ja nisam ni poznavala. To je tako jadno i smešno, ali nema veze. Ne pada mi na pamet da raspravljam sa njim, cela ta banda, Gagi, Anabela i on, radi za mene, sve će platiti - rekla je Zorica osvrnuvši se na ranije Gavrićeve izjave o njoj i njegovom ocu. Sve o tome možete pročitati ovde.

AU! Procurio snimak iz zdanja Zadruge 2! Unutra - I ON! Uf, neverica ŠTA RADI - pogledajte OVO (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zadruga još nije počela, ali šou jeste! Miljana Kulić isprozivala Anabelinog druga: "Bio si sa Slobom, znam"

Izvor: Blic, 28.Avg.2018

Bivša zadrugarka Miljana Kulić sinoć se uživo uključila u progam tokom emisije "Narod pita zadrugare" i optužila budućeg cimera Mirka Gavrića koji je odličan prijatelj sa Anabelom Atijas, majkom Lune Đogani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.