GAĐAO JE POSRED LICA! Zvezdan doživeo POMRAČENJE, jer ga je Anđela OTERALA kao KERA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 10:50

GAĐAO JE POSRED LICA! Zvezdan doživeo POMRAČENJE, jer ga je Anđela OTERALA kao KERA! (VIDEO)

Armagedon u "Zadruzi"!

Sada je već poznato kako su Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić raskinuli, jer zadrugar nije načisto sa tim kakvu sliku ima o Helgi, te je rekao da želi da sačeka kraj rijalitija.

Međutim, izrevoltirana trenutnim stanjem, Anđela je odlučila da više neće glumiti žrtvu, pa je uspela da isprovocira Slavnića svojim neočekivanim stavom, kada je počela da ga tera i time ponižava.

- Gubi se! Gubi se, Zvezdane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lažna frko! Gubi se! Ja ne mogu da verujem da mi ovo radiš, ma skloni se, bre! - vikala je Anđela kroz suze, ali stisnula zube i smogla snage da ga otera od sebe.

Nakon ovih reči, Zvezdanov ego je bio povređen, te se odlučio na očajnički potez i doskorašnju ljubavnicu gađao posteljinom uputivši joj preki pogled.

Da li ovaj postupak treba da nas iznenadi i da li je ovo samo početak raskola izmešu ovog dvojca, ostaje nam da u narednim danima ispratimo.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.