GADIO SAM SE MAJE, A ZVEZDAN JE GLEDA KAO TROFEJ!  Car se prisetio odnosa sa starletom - Dno dna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 11:30

"GADIO SAM SE MAJE, A ZVEZDAN JE GLEDA KAO TROFEJ!" Car se prisetio odnosa sa starletom - Dno dna!

"On nema opterećenje i odgovornost ni prema kome!"

Miljan Vračević i Filip Car su pričali o odnosu Maje Marinković i Zvezdana Slavnića.

Utvrdili su da je Maja vrlo iskrena.

- Ljudi kad prave žurke, ja dođem i traže da vidim neke muzičare, da im obezbedim i neke devojke da izanimiraju, jer kao bio sam u rijalitiju, ali samo da nije Maja. Ona se bar ne folira, ne glumi ucveljenu mladu - rekao je Miljan.

- Ja sam se i ove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prošle godine gadio sam se sam sebi sa kim sam ja, i gledao sam kao dno dna sa kim sam ja, a on gleda kao trofej to što je sa njom - rekao je Car.

- On gleda samo da prebrodi, ne očekuje opterećenje. On nema opterećenje i odgovornost ni prema kome. Njega boli ku*ac - rekao je Miljan.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.